By Duke's - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud
BY DUKE'S
Goed gereedschap is het halve werk.

Als onze cursussen zijn geschreven met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Oude opvattingen zijn in een nieuw daglicht komen te staan. Nieuwe inzichten geven een ander beeld over het functioneren van onze honden. U staat aan het begin van een verandering in de relatie met uw hond. Wij gunnen u dat van harte, zodat wij al onze kennis met uw delen.
LIJNEN, HALSBANDEN & TUIGEN
De ultieme voorbereiding op de komst van uw nieuwe pup.
Trainen met je hond vraagt om goed gereedschap. Voor de trainingen bij Hondentraining Noord-Holland dien je gebruik te maken van deugdelijk materiaal. Dat betekent licht materiaal dat sterk genoeg is om de kracht van je hond op te vangen. Voor grote honden dienen  de lijnen minimaal 200 cm lang te zijn. Voor kleine honden zelf 250 cm. "By Duke's" levert deze lijnen op maat en desgewenst in elke kleur combinatie. Voor cursisten van Hondentraining Noord-Holland liggen de lijnen zelfs op tijd  klaar op onze locatie als je komt trainen. Dat bespaart je tijd en portokosten.
De prijzen van deze lijnen zijn heel aantrekkelijk. Bestellen kan online door te clicken op onderstaand logo.
Voor vragen over de materialen van By Dukes kunt u het contactformulier gebruiken. Uw vraag komt automatisch bij By Dukes terecht.
Man
Vrouw
Honden zijn geen soldaten, dus waarom geven wij ze dan commando's?
HONDENTRAINING NOORD-HOLLAND: EEN BELEVENIS VOOR HET LEVEN!

Made with WebSite X5
Hondentraining Noord-Holland
Zwarteweg 2
1759 LD  Callantsoog
M. 06-45834835
E. info@hondentrainingnoordholland.nl
W. www.hondentrainingnoordholland.nl
KvK 63886006
BTW NL120682114B02
Terug naar de inhoud