Prins Petfoods - Hondentraining Noord-Holland

Ga naar de inhoud
ONZE PARTNER
Wij zijn Prins. Meer dan voeding.
Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Welkom in onze wereld!
Het Team

Wij staan voor u klaar!
Wil je iets weten over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van je hond of kat? Het Prins CareTeam staat voor je klaar! Krijg ondersteuning van ons team bestaande uit dierenartsen, paraveterinairen, voedingsdeskundigen en andere specialisten.
Naast het maken van goede en gezonde voedingen vinden we bij Prins het delen van kennis en het geven van een goed advies het allerbelangrijkst. Daarom kun je met al je vragen terecht bij ons CareTeam. Ze geven je graag gratis advies en begeleiding op maat. Mochten we ergens niet direct een antwoord op hebben, dan gaan we voor je op zoek.

Contact
Je kunt het CareTeam op verschillende manieren bereiken: telefonisch via 0318-524245, per e-mail via advies@prinspetfoods.nl, via de chat op onze website, Whatsapp of via onze contactpagina, waar je simpel en snel een formulier kunt invullen. Niet alleen consumenten kunnen de hulp van het CareTeam inroepen, maar ook winkeliers, fokkers en andere doelgroepen.
Ook bereikbaar in de avonden
Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn is het Prins CareTeam op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 21.00 uur.
CareTeam bestaat 35 jaar
Al 35 jaar staat het CareTeam voor je klaar, dat bestaat uit voedingsdeskundigen, een dierenarts en andere specialisten.
Instructeur/Coach
100% NATUURLIJK
Geen geur-, kleur- en smaakstoffen
NEDERLANDS FAMILIEBEDRIJF
Kwaliteit, kennis en ervaring sinds 1963
PROEFDIERVRIJ
Wij staan voor het welzijn van dieren
INNOVATIEF
Wij houden van vernieuwen en verrassen
De glinstering in de ogen van mijn hond voel ik in mijn hart.
Made with WebSite X5
Hondentraining Noord-Holland
Zwarteweg 2
1759 LD  Callantsoog
M. 06-45834835
E. info@hondentrainingnoordholland.nl
W. www.hondentrainingnoordholland.nl
KvK 63886006
BTW NL120682114B02
Terug naar de inhoud